Bratara electronica

In cazul in care sunteti interesat in primirea de oferte de produse si/sau servicii din partea organizatorului si/sau a expozantilor este necesar sa ne comunicati, dupa caz, cateva dintre datele Dvs. cu caracter personal, respectiv 1. nume si prenume, 2. numar de telefon, 3. adresa de posta electronica, 4. adresa de livrare.

Pentru simplificarea acestui proces, dar si in vederea respectarii drepturilor pe care le aveti in privinta prelucrarii in siguranta a datelor cu caracter personal, veti comunica aceste date personale O SINGURA DATA, la punctele de acces in expozitie, prin completarea formularului electronic existent pe tabletele ce va vor fi puse la dispozitie in acest sens, ocazie cu care vi se va genera o bratara electronica ce va contine numele si prenumele Dvs., precum si un cod de bare/QR.

In acest fel, nu va (mai) trebui sa dictati datele personale fiecarui expozant in ale carui produse si/sau servicii sunteti interesat, ci doar sa permiteti expozantilor respectivi sa va scaneze bratara electronica primita ori de cate ori doriti acest lucru, astfel incat datele personale pe care le-ati furnizat la intrarea in expozitie sa fie comunicate tuturor expozantilor carora le-ati permis scanarea bratarii electronice, fara niciun efort suplimentar din partea Dvs.

Fara a va fi conditionat in vreun fel accesul in expozitie de furnizarea datelor personale mai sus mentionate, va informam ca datele personale pe care veti consimti sa le comunicati prin completarea formularului electronic mentionat anterior, vor fi prelucrate conform Notei de informare disponibila in cuprinsul formularului electronic, in mesajul email pe care il veti primi in mod automat, in forma tiparita pe roll-up-urile de informare existente la punctele de acces in expozitie, precum si pe site-ul oficial de internet al evenimentului AICI.